آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان Reviewed by Momizat on . آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان مواد لازم کیک کشک بادمجان بادمجان ==» 200 گرم کشک  آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان مواد لازم کیک کشک بادمجان بادمجان ==» 200 گرم کشک  Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » آموزش رایگان آشپزی و طرز تهیه غذاهای ایرانی و خارجی » آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان

آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان

آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان

آموزش کیک کشک بادمجان , طرز تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان آسان , کیک بادمجان با کشک

مواد لازم کیک کشک بادمجان

بادمجان ==» 200 گرم
کشک ==» 150 گرم
روغن ==» به میزان لازم
پیاز ==» 3 عدد متوسط
نعنا ==» چهار قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ==» 150 گرم
کنجد ==» 100 گرم
نمک و زردچوبه ==» به میزان لازم
نان تست ==» یک بسته بزرگ
آب ==» نصف لیوان

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان آسان , کیک بادمجان با کشک

کیک کشک بادمجان

طرز تهیه کیک کشک بادمجان

برای تهیه کیک کشک بادمجان ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم و پوست آن ها را می گیریم در ضمن پوست آن ها را دور نمی ریزیم چون برای تزیین از آن استفاده می کنیم و خرد می کنیم بعد از آن پیاز ها را به صورت بگینی ریز خرد می کنیم و سپس در مقداری روغن آن ها را سرخ می کنیم بعد از اینکه پیاز داغ آماده شده مقداری از آن را برای تزیین کنار می گذاریم و بعد بادمجان ها را به پیاز داع های باقیمانده اضافه می کنیم.

سپس نمک و زردچوبه را به آن ها اضافه می کنیم بعد آب را به آن ها اضافه می کنیم و درب ظرف ار می گذاریم و با حرارت ملایم اجازه می دهیم تا بادمجان ها پخته شوند که حدود 10 دقیقه طول می کشد تا آب بادمجان ها تمام شوند و پخته شوند بعد اجاز می دهیم تا بادمجان های پخته شده کمی سرد شوند سپس 50 گرم از گردو خرد شده را به بادمجان ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان آسان , کیک بادمجان با کشک

طرز تهیه کیک کشک بادمجان

سپس نعنا در کمی روغن داغ می کنیم و یک قاشق از نعنا داغ را به موادمان اضافه می کنیم سپس 50 گرم  از کشک را به آنها اضافه کرده و تمامی مواد را با هم ترکیب می کنیم و بوسیله گوشت کوب موادمان را می کوبیم.

سپس اطراف نان های تست را می گیریم (دور نان تست که برشته شده است) و در ظرف مناسبی چهار عدد نان تست را در کنار هم قرار می دهیم و مقداری از کشک بادمجان را روی آن ها می مالیم و بعد 4 عدد نان دیگر روی آن ها قرار می دهیم و کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند و دوباره مقداری از مواد را روی آن ها قرار می دهیم و این کار را در چهار تا پنج لایه انجام می دهیم.

در لایه آخر روی نان های تست دیکه کشک بادمجان قرار نمی دهیم و روی نان های تست و دور تا دور آن ها را کشک میالیم و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار می دهیم بعد از کیک را از یخچال خارج می کنیم پیاز داغ و نعنا داغ مقداری گرم می کنیم و سپس کیک کشک بادمجان را با استفاده از نعنا داغ و گردو و پیاز داغ و کنجد تزیین می کنیم.

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان آسان , کیک بادمجان با کشک

آموزش کیک کشک بادمجان , طرز تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان

نکات تهیه کیک کشک بادمجان

– از کشک ترش در تهیه کیک کشک بادمجان استفاده نکنید.
– می توانید کشک را به همراه مقدار ماست سفت ترکیب کنید و دور کیک بمالید.
– اگر موادتان برای تزیین روی کیک نمی چسبیدند بعد از خارج کردن کیک کشک بادمجان از یخچال مقداری کشک روی آن بمالید.
– برای تزیین کیک از پوست بادمجان به عنوان ربان استفاده میکنیم و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را با استفاده از یکی از مواد تزیین می کنیم و دور آن را نیز با سبزی خوردن می توانیم تزیین کنیم.
– می توان کیک کشک بادمجان را در شکل های مختلفی درست کرد.

آموزش تهیه کیک کشک بادمجان , کیک کشک بادمجان آسان , کیک بادمجان با کشک

آموزش کامل طرز تهیه کیک کشک بادمجان خوش طعم و آسان

ارسال یک دیدگاه

♥ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهــم ♥طراحی توسط بیگ تم

بازگشت به بالا