خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ خوش طعم و آسان

آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ خوش طعم و آسان

آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ خوش طعم و آسان

آموزش تهیه ته چین مرغ , طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه ته چین مرغ خوش طعم و آسان

آموزش آسان و کامل تهیه ته چین مرغ

مواد لازم تهیه ته چین مرغ

برنج ==» یک کیلو
مرغ ==» یک عدد متوسط
روغن ==» سیصد و پنجاه گرم
ماست ==» هفتصد و پنجاه گرم معادل یک لیوان
زرده تخم مرغ ==» چهار عدد
نمک و ادویه ==» به مقدار لازم
زعفران ساییده شده ==» دو قاشق چای خوری
آب ==» به مقدار لازم

آموزش پخت آلبالو پلو با مرغ , طرز تهیه آلبالو پلو , Hgfhg, \g,

آموزش تهیه ته چین مرغ , طرز تهیه ته چین مرغ , ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

برای تهیه ته چین مرغ ابتدا مرغ را در طرف مناسبی به همراه مقداری ادویه و نمک و آب می گذاریم تا بپزد وقتی که مرغ پخته شد و حدود یک استکان آب داشت آن را از روی حرارت برمی داریم و آب آن را جدا می گذاریم و نگه می داریم سپس استخوان های مرغ را جدا می کنیم و مرغ را به قطعات کوچکتری تبدیل می کنیم زعفران را در کمی آب گرم حل می کنیم

سپس دو زرده تخم مرغ را را به همراه ماست و کمی نمک و فلفل به همراه زعفران به آن ها اضافه می کنیم مرغ پخته شده را به این مواد اضافه می کنیم و حدود سه تا چهار ساعت در یخچال قرار می دهیم برنج را که از قبل خیس کرده بودیم می چوشانیم و آبکش می کنیم سپس دو زرده تخم مرغ دیگر را به همراه 150 گرم روغن آب شده و نصف مخلوط ماستی که مرغ را داخل آن قرار داده بودیم را با دو تا سه کفگیر برنج را با هم مخلوط می کنیم.

بعد ظرف نچسبی را برمی داریم و بقیه ی روغن داخل آن می ریزیم و اطراف و کف آن را چرب می کنیم بعد مخلوط برنج را ته قابلمه می ریزیم و با قاشق آن را صاف می کنیم سپس مقداری مرغ را به صورت نازک روی ته دیگ می چنیم و نصف پلو را روی آن می ریزیم سپس بقیه مرغ را رو ی برنج می چنیم و باقیمانده برنج را روی آن می ریزیم و سطح مرغ را کاملا با برنج می پوشانیم.

حالا آب مرغ را به همراه یک قاشق چای خوری زعفران روی برنج می ریزیم و سطح برنج را با وسیه ای مانند کفگیر کمی فشار می دهیم تا برنج مقداری فشرده شود بعد هم بقیه مخلوط ماست را روی برنج می ریزیم و حدود 3 تا 4 قاشق غذاخوری روی برنج می ریزیم و آن را دم می کنیم بعد از اینکه غذا دم کشید سریع آن را از قابلمه به داخل دیس یا ظرفی که برای سرو آماده کردیم برمی گردانیم تا به شکل قالبی خارجی شود اگر هم به صورت قالبی در نیامد آن را به شکل دلخواه برش می دهیم و سرو می کنیم.

آموزش ناگت مرغ آسان در خانه , طرز تهیه ناگت مرغ , kh'j lvy

طرز تهیه ته چین مرغ

نکات تهیه ته چین مرغ

– برای تهیه این غذا مرغ را آبپز کرده ایم و نیاز به سرخ کردن مرغ نداریم.
– بهتر است از ماست کم چرب استفاده شود.
– ته چین را می توانیم در فر هم درست کنیم که در این صورت مقدار روغن مصرفی برای سرخ کردن کم تر می شود.
– در کنار این غذا می توانیم از سالاد و سبزی خوردن استفاده کنیم.

آموزش آسان و کامل تهیه ته چین مرغ

آموزش کامل طرز تهیه ته چین مرغ خوش طعم و آسان

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*