خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی خوش طعم و آسان در خانه

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی خوش طعم و آسان در خانه

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی خوش طعم و آسان در خانه

آموزش آسان کوفته تبریزی , طرز تهیه کوفته تبریزی , ;,tji jfvdcd

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کوفته تبریزی خوش طعم و آسان در خانه

آموزش تهیه کوفته تبریزی , کوفته تبریزی با گوشت چرخ کرده , کوفته تبریزی

مواد لازم تهیه کوفته تبریزی

گوشت چرخ کرده ==» پانصد گرم
رب گوجه فرنگی ==» دو قاشق سوپ خوری
لپه پخته شده و نیم کوب شده ==» یک فنجان
تخم مرغ ==» دو عدد
برنج نیم پز شده ==» یک دوم فنجان
تره و مزه خرد شده ==» یک دوم فنجان
پیاز رنده شده ==» یک دوم فنجان
روغن ==» دو قاشق غذاخوری
زردچوبه ==» به مقدار لازم
نمک و فلفل ==» به مقدار لازم
آب ==» سه لیوان

آموزش دیزی , طرز تهیه آبگوشت , عکس آبگوشت , دیزی ایرانی

مواد داخل کوفته

پیاز سرخ کرده ==» دو قاشق غذاخوری
زرشک ==» دو قاشق غذاخوری
مغز گردو خرد کرده ==» یک دوم فنجان
خلال بادام ==» دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ آبپز ==» یک تا دو عدد

میرزا قاسمی رشتی گیلانی شمالی , طرز تهیه میرزا قاسمی , روش پخت میرزا قاسمی

کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی

برای تهیه کوفته تبریزی ابتدا گوشت را دو بار چرخ می کنیم و لپه را می پزیم و نیم کوب می کنیم برنج را می گذاریم تا بپزد و وقتی مقداری پخته شده و به صورت نیم پز شد آن را برمی داریم سپس ظرف مناسبی را برمی داریم و گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم سپس لپه و برنج را به همراه تره و مزه و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن ها اضافه می کنیم.

بعد تخم مرغ ها را داخل ظرفی می شکنیم سپس به موادمان اضافه می کنیم و آنها را کاملا با هم ترکیب می کنیم و بوسیله گوشت کوب حدودا پنج تا شش دقیقه آن ها را می کوبیم تا مایع حالت چسبندگی بگیرد.

سپس مقداری از مواد را جدا می کنیم وسط آن را باز می کنیم بعد موادی را که برای داخل کوفته (در بالا آمده است) گذاشته بودیم را داخل آن قرار می دهیم و آن را گرد می کنیم و در حالی که دستمان را با آب آغشته کردیم آن را خوب غلت می دهیم و این کار را تا موادمان تمام شود انجام می دهیم سپس درون قابلمه مناسبی روغن می ریزیم و رب گوجه را داخل آن تفت می دهیم و حدود سه لیوان آب را به آن اضافه می کنیم.

بعد از اینکه آب چوش آمد کوفته ها را به آرامی داخل آن می ریزیم وقتی یک طرف کوفته خودش را گرفت آن ها را آرام برمی گردانیم تا طرف دیگر کوفته نیز خودش را بگیرد و پخته شوند وقتی کوفته تبریزی پخته شد و سس آن غلیظ شد آن ها را داخل ظرف مناسبی می کشیم و بعد از تزیین آن را سرو می کنیم.

کباب ماهیتابه با گوشت , طرز تهیه کباب تابه ای , کباب تابه

طرز تهیه کوفته تبریزی

نکات تهیه کوفته تبریزی

– بعد از اینکه کوفته را داخل قابلمه قرار دادیم درب آن را نمی گذاریم زیرا کوفته ترک برمی دارد.
– اگر کوفته تبریزی به آب بیشتری نیاز داشت مقداری آب گرم به آن اضافه می کنیم.
– می توانیم کوفته تبریزی را با استفاده از جعفری و زرشک تزیین می کنیم.

آموزش تهیه کوفته تبریزی , کوفته تبریزی با گوشت چرخ کرده , کوفته تبریزی

آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی خوش طعم و آسان در خانه

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*