خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه

آموزش پخت دلمه برگ مو , طرز تهیه دلمه برگ مو , ngli fv' l,

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه

آموز تهیه دلمه برگ مو , دلمه برگ مو خوش طعم در خانه , دلمه برگ انگور
مواد دلمه برگ مو

برگ مو ==» 500 گرم
سبزی دلمه ==» 500 گرم
گوشت چرخ شده ==» 500 گرم
برنج ==» یک پیمانه سر خالی 150 گرم
لپه ==» نصف پیمانه
آبلیمو ==» یک استکان
روغن ==» 150 گرم
پیاز سرخ کرده ==» چهار قاشق غذاخوری
شکر ==» سه تا چهار قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ==» یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ==» به میزان لازم
آب ==» به میزان لازم

آموزش تهیه فلافل در خانه , طرز تهیه فلافل , ساندویچ فلافل بندری , عکس tghtg

دلمه برگ مو

طرز تهیه دلمه برگ مو

برای تهیه مایه داخل دلمه برگ مو ابتدا لپه را از شب خیس می کنیم بعد آب آن را خالی می کنیم و حدود یک ساعت می گذاریم تا چوش بخورد و بپزد برنج را حدود دو ساعت خیس می کنیم و بعد از اینکه لپه ها یک ساعت روی حرارت بودند برنج را به آن ها اضافه می کنیم و حدود ده دقیقه بعد آن ها را آبکش می کنیم.

سپس ماهیتابه مناسبی را برمی داریم گوشت را به پیاز سرخ کرده اضافه می کنیم و مقداری آن را سرخ می کنیم تا حدی که آبگوشت کشیده شود و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم سپس رب گوجه را درون دو لیوان آب می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم بعد ترکیب رب گوجه و آب را درون گوشت می ریزیم.

سپس نصف آبلیمو و نیمی از شکر را به آن ها اضافه می کنیم و اجاز می دهیم تا آب موادمان کشیده شود و آرام گوشت بپزد بعد سبزی ها را پاک می کنیم و خوب می شوییم و آن ها را خرد می کنیم و درون یک تا دو قاشق غذاخوری روغن آن ها را مقدار کمی سرخ می کنیم سپس سبزی ها را به گوشت اضافه می کنیم و آن ها را از روی حرارت برمی داریم و برنج و لپه را به آن ها اضافه می کنیم.

در ادامه طرز تهیه دلمه برگ مو چوب ته برگ های مو را می گیریم و آن ها را تمیز می شوییم و و آنها را درون قابلمه مناسبی می چینیم و مقداری آب و نمک به حدی که روی برگ ها را بگیرید به آن ها اضافه می کنیم و روی شعله قرار می دهیم تا یک تا دو چوش بخورد و برگ ها مقداری نرم شوند بعد آب برگ ها را خالی می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند بعد ظرف مناسبی را برمی داریم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم.

سپس دو عد برگ مو را روی هم قرار می دهیم بطوریکه شکاف نداشته باشد بعد موادی را که از قبل آماده کرده بودیم را وسط برگ ها قرار می دهیم و اطراف برگ را روی آن قرار می دهیم و محکم می پیچیم سپس دلمه های بسته شده را از کف ظرف می چینیم و وقتی ته ظرف پر شد بقیه را روی هم می چینیم و روی آن را دو قاشق روغن آب کرده را به همراه یک لیوان آب را به آرامی روی دلمه ها می ریزیم و بشقاب کوچکتری را نسبت به دهانه ظرف روی دلمه ها قرار می دهیم و درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم که دلمه ها با حرارت ملایم بپزند.

وقتی در اواخر پخته شدن دلمه ها بود نصف ترکیب آبلیمو و شکر و نمک و فلفل را روی دلمه ها می ریزیم و وقتی جذب دلمه ها شد آن را از روی حرارت برمی داریم و دلمه برگ مو را در ظرف مناسبی می کشیم و بعد از اینکه آن ها را تزیین کردیم سرو می کنیم.

آموزش لازانیا , طرز تهیه لازانیا , لازانیا با گوشت چرخ کرده , ghchkdh

طرز تهیه دلمه برگ مو

نکات تهیه دلمه برگ مو

– در صورتی که دلمه ها با این مقدار آب نپختن کقدار دیگری آب به آن ها اضافه می کنیم.
– می توانیم بجای آبلیمو و شکر درون مایع داخل دلمه از آلوچه یا زرشک استفاده کنیم.
– روی دلمه ها نیز می توانیم دو قاشق سوپخوری آبغوره را جای گزین آبلیمو و شکر کنیم همراه آب روغن روی دلمه ها می دهیم.
– اگر چاشنی دلمه برگ مو را زود بریزیم برگ دلمه ها سفت می شوند.
– برگ مو را تازه و سالم استفاده می کنیم.
سبزی استفاده شده درون دلمه شامل نعنا و پیازچه و تره و شوید و ترخان و جعفری می باشد.
– دلمه ها را در اندازه ای باید درست کرد که مواد داخل آن بیرون نریزد.

آموز تهیه دلمه برگ مو , دلمه برگ مو خوش طعم در خانه , دلمه برگ انگور

آموزش کامل طرز تهیه دلمه برگ مو خوش طعم در خانه

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*