خانه » آشپزی » آموزش کامل پخت و طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوش طعم

آموزش کامل پخت و طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوش طعم

آموزش کامل پخت و طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوش طعم

آموزش پخت خورشت ماست اصفهانی , طرز تهیه خورش ماست , o,vaj lhsj

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوش طعم در منزل

خورشت آلوچه , طرز تهیه خورش آلوچه , آموزش تهیه خورش گوجه سبز

مواد لازم تهیه خورش ماست

مرغ ==» یک عدد
زعفران ساییده شده ==» نصف قاشق چای خوری
ماست ==» چکیده یک کیلو
پیاز ==» دو عدد متوسط
خلال نارنج یا پرتقال ==» یک لیوان
روغن ==» صد گرم
نمک و فلفل ==» به مقدار لازم
آب ==» به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پختن خورش قیمه , خورشت قیمه با سیب زمینی , قیمه

خورش ماست

طرز تهیه خورش ماست

برای تهیه خورش ماست ابتدا مرغ را پاک و تمیز می کنیم پیاز را بصورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون ظرف مناسبی سرخ می کنیم زمانی  که پیاز طلایی شد مرغ را به پیاز اضافه می کنیم مقداری سرخ می کنیم و حدود دو لیوان آب به آن ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ پخته شود.

در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه می کنیم توجه داشته باشید که مرغ بعد از پخته شدن مقداری آب داشته باشد حدود سه قاشق غذاخوری سپس خلال پرتقال یا نارنج را که تلخی آن گرفته شده است را به همراه زعفران و نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا چند چوش بخورد بعد ریز حرارت را ملایم می کنیم و مرغ را از داخل خورش در می آوریم می توانیم آن را قطعه کنیم و یا بصورت درسته درون دیس و یا ظرف مناسب دیگری قرار می دهیم.

بعد ماست را خوب هم می ریزیم تا صاف شود سپس آن را به خورش اضافه می کنیم تا مقداری گرم شود بلافاصله آن ها روی مرغ که داخل دیس قرار داده بودیم می ریزیم و خورشت ماست را به شکل زیبا تزیین می کنیم.

طرز تهیه خورشت کرفس , عکس کرفس , آموزش پخت خورش کرفس

طرز تهیه خورش ماست

نکات تهیه خورش ماست

– بعد از اضافه کردن ماست خورش نباید بچوشد و کافی است که فقط ماست داغ شود در غیر اینصورت ماست به دلیل چوشیدن بریده می شود و خورش آب می اندازد.
– برای گرفتن تلخی خلال باید آن ها را سه تا چهار مرتبه هر بار به مدت 15 دقیقه بچوشانیم.
– اگر مرغ با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه ی کنیم.
– در تهیه خورش ماست می توانیم از خلال استفاده نکنیم و می توانیم از مقداری سیر نیز استفاده کنیم.
– این خورشت را می توانیم با گوشت قرمز نیز درست کنیم که در اینصورت به نیم گوشت بدون استخوان نیاز داریم و برای پخت آن نیز به آب بیشتری احتیاج داریم.
– خیلی ها این خورش را مثل خورش فسنجان و خورشت قورمه سبزی داغ نمیخورند.

آموزش تهیه خورشت گل کلم , طرز تهیه خورش گل کلم , خورشت گل کلم خوش طعم

آموزش کامل پخت و طرز تهیه خورش ماست اصفهانی خوش طعم

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*