خانه » آشپزی » آموزش پخت و طرز تهیه کباب بختیاری خوش طعم و رستورانی

آموزش پخت و طرز تهیه کباب بختیاری خوش طعم و رستورانی

آموزش پخت و طرز تهیه کباب بختیاری خوش طعم و رستورانی

آموزش پخت کباب بختیاری رستورانی , طرز تهیه کباب بختیاری , ;fhf fojdhvd

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری خوش طعم و رستورانی

آموزش تهیه کباب بختیاری , طرز پخت کباب بختیاری خوش طعم , عکس کباب بختیاری رستورانی

مواد لازم تهیه کباب بختیاری

فیله گوسفند ==» پنج عدد
فیله مرغ ==» پنج عدد
پیاز ==» یک عدد کوچک
روغن زیتون یا مایع ==» سه قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ==» یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ==» به مقدار لازم

آموزش تهیه کباب بختیاری , طرز پخت کباب بختیاری خوش طعم , عکس کباب بختیاری رستورانی

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه کباب بختیاری خوش طعم و رستورانی

طرز تهیه کباب بختیاری

برای تهیه کباب بختیاری ابتدا فیله ها را با استفاده زعفران و پیاز خلال شده و نمک و فلفل مزه دار می کنیم و مقداری روغن به آن ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم و حدود دو تا سه ساعت در یخجال قرار می دهیم به اصطلاح می گذاریم استراحت کند.

بعد سیخ مناسبی را برمی داریم و فیله ها را به شکل حلقه ای دور خود پیچده باشد به سیخ می کنیم البته به صورت یکی در میان مثلا فیله اول را گوسفندی به سیخ می کنیم و فیله بعدی را فیله مرغ به سیخ می کنیم اگر بخواهیم روی زغال آن ها را کباب کنیم وقتی زغال سرخ شد سیخ ها را روی حرارت زغال می گیریم و آن ها بر می گردانیم تا کباب ها پخته شوند.

زمانی که کباب ها آماده شدند آن ها را همراه گوجه کبابی سرو می کنیم در صورتی که نتوانیم آنها را کباب کنیم درون ماهیتابه با مقداری روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم با روش کباب تابه ای این کار را انجام می دهیم و به شکل زیبا سرو می کنیم البته می توان با استفاده از فر هم آن ها درست کنیم.

آموزش تهیه کباب بختیاری , طرز پخت کباب بختیاری خوش طعم , عکس کباب بختیاری رستورانی

طرز تهیه کباب بختیاری

کباب بختیاری

همانطور که میدانید کباب بختیاری به همراه جوجه کباب و کباب کوبیده و کباب سلطانی محبوبیت بسیار بالایی نزد اکثر ایرانی ها دارند و در بساری از مراسم ها خصوصا جشن عروسی از این غذا استفاده می شود.

آموزش تهیه کباب بختیاری , طرز پخت کباب بختیاری خوش طعم , عکس کباب بختیاری رستورانی

کباب بختیاری

نکات تهیه کباب بختیاری

– برای مزه دار کردن برخی از آبلیمو و مقداری سس مایونز هم استفاده می کند.
– برخی در مزه دار کردن گوشت از مقداری کیوی استفاده می کنند البته باید مراقب بود زیاد کیوی داخل گوشت نماند و گوشت زیاد از هم باز نشود و نرم شود.
– برای مزه دار کردن گوشت گوساله یک قاشق غذاخوری ماست اضافه می کنیم تا رنگ گوشت صورتی شود و از حالت قرمزی دربیاید.
– اگر فیله گوسفند در دسترس نباشد فیله گوساله را به اندازه فیله گوسفند برش می دهیم و استفاده می کنیم.
– بهتر است در سیخ اولین و آخرین فیله گوسفندی باشد.
– برای درست کردن کباب بختیاری می توانیم راسته گوسفندی و سینه مرغ را در اندازه های 8 تا 10 سانتی خرد کنیم و به سیخ بکشیم.

آموزش تهیه کباب بختیاری , طرز پخت کباب بختیاری خوش طعم , عکس کباب بختیاری رستورانی

آموزش پخت و طرز تهیه کباب بختیاری خوش طعم و رستورانی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*