خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده در منزل

آموزش طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده در منزل

آموزش طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده در منزل

آموزش خورشت به با آلو جا افتاده , طرز تهیه خورش به , خورش به خوشمزه

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده در منزل

آموزش تهیه خورش به در منزل , طرز پخت خورشت به خوشمزه , عکس خورش به

مواد لازم تهیه خورش به

به ==» دو عدد متوسط
گوشت خورشتی ==» سیصد و پنجاه گرم
پیاز ==» یک عدد متوسط
آلو بخارا ==» صد گرم
رب گوجه فرنگی ==» یک قاشق غذاخوری
شکر ==» یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ==» دو قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه ==» به مقدار لازم
روغن و آب ==» به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت کرفس , عکس کرفس , آموزش پخت خورش کرفس

خورش به

طرز تهیه خورش به

برای تهیه خورش به ابتدا آلوها را می شوییم و به مدت دو ساعت خیس می کنیم و بعد به را می شوییم و پوست میگیریم و هلالی خرد می کنیم و در مقداری روغن تفت می دهیم تا رنگ به تغییر کند و نر شوند بعد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در ظرف مناسبی در مقداری روغن سرخ می کنیم از قبل گوشت را می شوییم و آن ها را در اندازه هایی که مناسب خورش هست خرد میکنیم و وقتی پیاز ها طلایی شدند گوشت را به همراه مقداری زردچوبه به آن ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

شده باشد آلو ها را به خورش اضافه می کنیم و بعد ازاینکه گوشت و آلو پخته شدند خلال های به را که سرخ کرده بودیم را به گوشت اضافه می کنیم و شکر را هم داخل خورش می ریزیم سپس مقداری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت می دهیم و به خورش اضافه می کنیم و شعله را کم می کنیم و حدود یک ربع بعد خورشت به به آماده است و به شکل زیبا تزیین و سرو می کنیم به طور معمول این خورش را همانند خورش قیمه و خورش قورمه سبزی به همراه برنج سرو می کنیم.

آموزش تهیه خورشت گل کلم , طرز تهیه خورش گل کلم , خورشت گل کلم خوش طعم

طرز تهیه خورش به

نکات تهیه خورش به

– اگر بخواهیم این خورش زودتر آماده شود آن را داخل زودپز درست می کنیم.
– در صورتی که آب خورش کافی نباشد مقداری آب چوش به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود دو دقیقه بچوشد.
– اضافه کردن شکر و مقدار آن به ذائقه خودمان بستگی دارد تعدادی از خورش ها مثل خورش فسنجان را می توان ترش یا شیرین سرو کرد.
– مقدار آلو ها را می توانیم در صورت تمایل کم یا زیاد کنیم و یا مانند مرغ آب پز مقداری آبلیمو را چایگزین آلو کنیم.
– می توانیم آلو ها را جداگانه بپزیم و به گوشت اضافه کنیم.
– مراقب باشید که خورش به زیاد روی حرارت قرار نگیرد که به له شود.

خورشت آلوچه , طرز تهیه خورش آلوچه , آموزش تهیه خورش گوجه سبز

آموزش طرز تهیه خورش به خوشمزه و جا افتاده در منزل

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*