خانه » آشپزی » دستور پخت کامل و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و خوش طعم

دستور پخت کامل و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و خوش طعم

دستور پخت کامل و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و خوش طعم

دستور پخت میگو پلو , طرز تهیه میگو پلو , میگو پلو خوشمزه
دستور آشپزی و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و خوش طعم در خانه

میگو پلو خوشمزه , دستور تهیه میگو پلو ، طرز پخت میگو پلو جنوبی
مواد لازم تهیه میگو پلو

میگو پاک شده ==» پانصد گرم
برنج ==» یک کیلو گرم
سیر ==» یک بوته
پیاز ==» دو عدد بزرگ
سبزی معطر ==» پانصد گرم
دارچین ==» یک قاشق چای خوری
زردچوبه ==» یک قاشق چای خوری
ادویه ==» یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل ==» به مقدار لازم

آموزش لوبیا پلو با گوشت,طرز تهیه لوبیا پلو,g,fdh \g,

دستور پخت میگو پلو , طرز تهیه میگو پلو , میگو پلو خوشمزه

طرز تهیه میگو پلو

برای تهیه میگو پلو ابتدا در ابتدا برنج را خیس می کنیم و میگو ها را پاک می کنیم و خوب می شوییم یکی از پیازها را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم داخل مقداری روغن تفت می دهیم سپس میگو را به آن اضافه می کنیم تا آب میگو کشیده شود زمانی که میگو سرخ شد دارچین را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و بعد آن ها را کنار می گذاریم.

سپس گشنیز و شنبلیله را ریز خرد می کنیم بعد یک عدد پیاز را هم ریز خرد می کنیم و به همراه سبزی های خرد شده در مقداری روغن تفت می دهیم و سیر خرد شده را به همراه فلفل و زردچوبه و ادویه به موادمان اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم بعد میگو سرخ شده را به آن ها اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم سپس مقداری نمک به آن ها اضافه می کنیم.

برنج را که خیس کرده بودیم را آبکشی می کنیم و یک قابلمه مناسب برمی داریم و مقداری روغن کف آن می ریزیم سپس مقداری برنج داخل قابلمه می ریزیم مقداری هم شوید روی آن می ریزیم سپس مقداری از مواد را که آماده کرده بودیم را روی آن می ریزیم و این کار را چند بار تکرار می کنیم و اجازه می دهیم تا حدود 30 تا 45 دقیقه روی حرارت کم قرار بگیرد تا برنج خوب دم بکشد بعد از اینکه برنج پخته شد آن را داخل ظرف مناسبی می کشیم و به شکل زیبا تزیین می کنیم و غذا آماده سرو می باشد.

عدس پلو , طرز تهیه عدس پلو , آموزش عدس پلو با کشمش , عدس پلو با گوشت چرخ کرده

دستور پخت میگو پلو , طرز تهیه میگو پلو , میگو پلو خوشمزه

نکات مهم تهیه میگو پلو

  1. سبزی معطر استفاده شده در اینجا شامل گشنیز و شنبلیله و شوید می باشد.
  2. بهتر است از شوید خشک در میگو پلو استفاده کنیم.
  3. می توانیم میگو ها را جداگانه بپزنیم و برنج را هم جدا بعد در زمان سرو مواد آماده شده به همراه میگو را با برنج پخته شده ترکیب کنیم که در این صورت بعد پاک کردن میگو درون قابلمه مناسبی دو سوم آب به همراه یک قاشق چای خوری نمک و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید می ریزیم وقتی آب چوش آمد میگو ها را داخل آن می ریزیم زمانی که رنگ آن ها مقداری صورتی شد آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند و سپس میگو را سرخ می کنیم .
  4. برای پخت میگو از سرکه سفید به دلیل از بین بردن بوی میگو استفاده کردیم که در صورت عدم تمایل می توانیم سرکه را اضافه نکنیم.

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , عکس سبزی پلو با ماهی عید نوروز

دستور پخت کامل و طرز تهیه میگو پلو خوشمزه و خوش طعم

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*