خانه » آشپزی » آموزش پختن و طرز تهیه خورشت قیمه جاافتاده با سیب زمینی

آموزش پختن و طرز تهیه خورشت قیمه جاافتاده با سیب زمینی

آموزش پختن و طرز تهیه خورشت قیمه جاافتاده با سیب زمینی

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پختن خورش قیمه , خورشت قیمه با سیب زمینی , قیمه

آموزش رایگان آشپزی و طرز تهیه خورشت قیمه خوش طعم به همراه سیب زمینی

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پخت خورش قیمه , عکس khoresh gheimeh

آموزش پختن و طرز تهیه خورشت قیمه جاافتاده با سیب زمینی

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت قیمه

گوشت خورشتی ==» به مقدار لازم
پیاز ==» یک عدد متوسط
لیمو عمانی ==» دو عدد
لپه ==» یک استکان
سیب زمینی ==» به مقدار لازم
نمک – فلفل – زردچوبه ==» به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ==» 1 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده ==» نصف قاشق چایخوری

این مقدار حدودا برای تهیه خورش قیمه برای 3 نفر می باشد.

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پخت خورش قیمه , عکس khoresh gheimeh

قیمه

طرز تهیه خورشت قیمه

برای تهیه خورش قیمه ابتدا گوشت خود را به تکه های کوچک یا همان خورشتی خرد می کنیم سپس پیاز سرخ کرده را با دو قاشق روغن و لپه در ظرف می ریزیم و ظرف را روی شعله می گذاریم تا لپه با پیاز کمی سرخ شود. این عمل از له شدن لپه بعد از ریختن جلوگیری می کند.

بعد از آن گوشت را شسته و داخل پیاز و لپه می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود. سپس دو لیوان آب داخل گوشت می ریزیم و لیمو عمانی را می شوئیم و به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و بپزد کمی نمک و ادویه و رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت می زنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیافتد.

سب زمینی را هم به روشی که دوست داریم ( معمولا خلالی نازک ) خرد میکنیم و سپس به آن کمی نمک زده و سرخ میکنیم.

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پخت خورش قیمه , عکس khoresh gheimeh

طرز تهیه خورشت قیمه

آموزش پختن خورش قیمه به روش ساده

برای تهیه قیمه ابتدا روغن را داغ کرده و پیاز را در آن نیمه سرخ می کنیم و بعد گوشت را اضافه کرده و با حرارت زیاد تفت می دهیم. رب گوجه، زردچوبه، نمک و فلفل را ریخته و هم می زنیم. لپه را می شوییم و آب را می گیریم و به مواد اضافه میکنیم و خوب تفت می دهیم. اب و لیمو و زعفران را اضافه می کنیم میذاریم با حرارت ملایم پخته بشه و جا بیافتد.

سیب زمینی را هم به همان روش قبلی سرخ میکنیم.

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پخت خورش قیمه , عکس khoresh gheimeh

خورش قیمه,طرز تهیه خورشت قیمه,عکس قیمه

قیمه

خورشت قیمه و قورمه سبزی از غذاهای محبوب میان ایرانی ها می باشد و معمولا خانواده های ایرانی از این غذا زیاد استفاده می کنند. خورش قیمه به همراه برنج مصرف می شود و در مراسم ها و نذری ها از این غذا زیاد استفاده می شود.

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پخت خورش قیمه , عکس khoresh gheimeh

عکس خورشت قیمه

نکات پایانی در طرز تهیه خورشت قیمه

– بهتر است گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید.
– لپه با پیاز کمی سرخ شود تا از له شدن لپه بعد از ریختن جلوگیری کند.
– اگر فشار خون دارید از نمک کم استفاده کنید.
– ابتدا گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده تا گوشت تفت داده شود، سپس لپه را اضافه کنید.
– لیمو عمانی ها را شسته و در کاسه ای حاوی آب جوش کمی خیس کنید.
– از اب قلم برای خوش طعم شدن قیمه می توان استفاده کرد.
– بهتر است رب گوجه فرنگی را در مراحل آخر اضافه کنید.
– در صورت استفاده از دارچین آن را نیز در مراحل پایانی پخت خورش اضافه کنید.
– میتوان از چیپس خلالی جای سیب زمینی سرخ شده برای سرو کنار خورش قیمه استفاده کرد.

طرز تهیه خورشت قیمه , آموزش پخت خورش قیمه , عکس khoresh gheimeh

آموزش پختن و طرز تهیه خورشت قیمه جاافتاده با سیب زمینی

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*