خانه » آشپزی » روش پخت و طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت

روش پخت و طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت

روش پخت و طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت

طرز تهیه خورش فسنجان , عکس خورشت فسنجون , آموزش فسنجان با مرغ و گوشت

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و خورشت فسنجان با گوشت

طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش تهیه خورشت فسنجان , روش پختن و عکس خورش فسنجون

روش پخت و طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت

مواد لازم برای خورش فسنجان با مرغ

گردو چرخ کرده ==» 200 گرم
مرغ ==» نصف سینه
پیاز ==» یک عدد متوسط
رب انار ==» 2 قاشق غذاخوری
شکر ==» به میزان دلخواه
نمک ==» نصف قاشق چای خوری

این مواد برای تهیه خورشت فسنجان برای 4 نفر می باشد.

آموزش تهیه خورشت گل کلم , طرز تهیه خورش گل کلم , خورشت گل کلم خوش طعم
خورشت فسنجان با مرغ

طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ

برای تهیه خورشت فسنجان گردو چرخ کرده را با 2 لیوان آب گرم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سینه مرغ را به 4 قسمت تقسیم می کنیم سپس به گردو و آب اضافه می کنیم.

پیاز را رنده می کنیم و آن را نیز به همراه نمک به دیگر مواد اضافه می کنیم.

بعد از گذشت 2 ساعت رب و شکر را به ترتیب به مواد اضافه کرده و سپس زیر شعله کم می کنیم.

نیم ساعت پس از اضافه کردن رب و شکر غذای شما روغن انداخته و آماده سرو کردن می باشد.

آموزش پخت خورشت ماست اصفهانی , طرز تهیه خورش ماست , o,vaj lhsj
خورشت فسنجان با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان با گوشت

گردو چرخ کرده ==» 200 گرم
گوشت چرخ کرده ==» 200 گرم
پیاز ==» دو عدد متوسط
رب انار ==» 2 قاشق غذاخوری
شکر ==» به میزان دلخواه
نمک ==» نصف قاشق چای خوری
زرچوبه ==» نصف قاشق چای خوری

این مواد برای تهیه خورش فسنجان برای 4 نفر می باشد.

آموزش خورشت به با آلو جا افتاده , طرز تهیه خورش به , خورش به خوشمزه
خورش فسنجان با گوشت

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت

برای تهیه خورش فسنجان گردو جرخ کرده را با 2 لیوان آب گرم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس داخل گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز را رنده می کنیم و نمک و زرچوبه را به آن اضافه می کنیم سپس آنها را خوب ورز می دهیم و آنها در اندازه ای که تمایل داریم گرد می کنیم بعد به گردو و آب اضافه می کنیم.

پیاز را رنده می کنیم و آن را نیز به همراه نمک به دیگر مواد اضافه می کنیم بعد از کذشت 2 ساعت رب و شکر را به ترتیب به مواد اضافه کرده و سپس زیر شعله کم می کنیم سپس نیم ساعت پس از اضافه کردن رب و شکر غذای شما روغن انداخته و آماده سرو کردن می باشد.

طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش تهیه خورشت فسنجان , روش پختن و عکس خورش فسنجون

خورش فسنجان

نکات پایانی تهیه خورش فسنجان

– رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها می شود.
– می توان از سایر بخش های مرغ مثل ران نیز استفاده کرد.
– از برخی گوشت های دیگر مثل گوشت اردک نیز می توان استفاده کرد.
– آب سرد به  به روغن انداختن خورش کمک می کند.

نکته: افرادی که خورشت فسنجان را شیرین سرو می کنند بهتر است 4 قاشق غذاخوری شکر استفاده نمایند در غیر اینصورت برحسب سلیقه میزان شکرتون را کم کنید.

طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش تهیه خورشت فسنجان , روش پختن و عکس خورش فسنجون

خورش فسنجان,طرز تهیه خورشت فسنجان,عکس خورشت فسنجون

خورش فسنجان

خورشت فسنجان نیز همانند خورشت قیمه به همراه خورشت قورمه سبزی از خورش های محبوب در ایران می باشد که طرفداران زیادی دارد. فسنجان از جمله  غذای های سنتی ایرانی است و در اکثر مناطق ایران و به شکل های مختلف تهیه می شود.

طرز تهیه خورش فسنجان , آموزش تهیه خورشت فسنجان , روش پختن و عکس خورش فسنجون
روش پخت و طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ و گوشت

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*