خانه » آشپزی » آموزش پخت و طرز تهیه آبگوشت ایرانی یا دیزی خوشمزه

آموزش پخت و طرز تهیه آبگوشت ایرانی یا دیزی خوشمزه

آموزش پخت و طرز تهیه آبگوشت ایرانی یا دیزی خوشمزه

آموزش دیزی , طرز تهیه آبگوشت , عکس آبگوشت , دیزی ایرانی

آموزش رایگان آشپزی و طرز تهیه آبگوشت خوشمزه یا همان دیزی معروف ایرانی

آبگوشت , طرز تهیه دیزی , آموزش تهیه آبگوشت , طرز پخت آبگوشت

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

گوشت آبگوشتی ==» 500 گرم
نخود و لوبیا ==» 200 گرم
پیاز ==» 1 عدد بزرگ
کوجه ==» 2 تا 3 عدد
رب گوجه فرنگی ==» 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی ==» 2 عدد متوسط
زردچوبه و فلفل سیاه ==» به مقدار لازم
زیره و دارچین و نمک ==» به مقدار لازم
آبلیمو ==» 1 قاشق غذاخوری
آب ==» 8 تا 9 لیوان

این مواد برای تهیه دیزی حدودا برای 7 تا 8 نفر می باشد که البته با کم زیاد کردن آب آن میتوان تعداد را تغییر داد.

آموزش آسان کوفته تبریزی , طرز تهیه کوفته تبریزی , ;,tji jfvdcd

آموزش پخت و طرز تهیه آبگوشت ایرانی یا دیزی خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت

نخود و لوبیا را از شب قبل می شوییم و در ظرفی با آب ولرم به اندازه ای که آب روی آن را بگیرد خیس می کنیم در این زمان یکی,دو بار آب آن را خالی می کنیم و دوباره خیس می کنیم.

گوشت را در قابلمه ای مناسب می ریزیم بعد نخود و لوبیا را به آن اضافه میکنیم سپس به میزانی که آب روی آنها را بگیرد آب داخل قابلمه می ریزیم بعد ریز شعله را زیاد می کنیم تا چوش بیاید بعد از اینکه به چوش آمد زیر شعله را کم می کنیم سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.

آبگوشت , طرز تهیه دیزی , آموزش تهیه آبگوشت , طرز پخت آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت

در ادامه مراحل تهیه آبگوشت سیب زمینی را نیز پوست می گیریم و آن ها را نیز اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و تا 3 ساعت اجازه می دهیم تا غذا به حالت خودش پخته شود بعد از آن گوجه ها پوست می گیریم و به آن اضافه می کنیم.

سپس رب گوجه را به همراه نمک و زردچوبه و دیگرادویه های گفته شده به غذا اضافه می کنیم و دوباره درب قابلمه را می گذاریم و 1 ساعت صبر می کنیم تا آبگوشت جا بیفتد بعد آبلیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از گذشت حدود 5 دقیقه غذای شما آماده می باشد می توانید هم بعد ریختن آبلیمو در غذا آن را سرو کنید.

آبگوشت , طرز تهیه دیزی , آموزش تهیه آبگوشت , طرز پخت آبگوشت

آبگوشت

نکات پخت آبگوشت

– به جای آبلیمو می توانید گرد لیمو به غذایتان اضافه کنید.
– خیس کردن نخود و لوبیا به خاطر از بین رفتن یا کم شدن نفخ آنها است.
– اگر غذا را زودپز درست کنید حدود 1 ساعت زمان برای پخت آن لازم است و در قابلمه حدود 4 ساعت طول می کشد.
– بهتر است بعد چوش آمدن غذا حرارت را کم کنید و درب ظرف را ببندید تا غذا با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نشود و نیاز به اضافه کردن چند بار آب نباشد.
آبگوشت را می توان به همراه پیاز و سبزی خوردن و یا ترشی سرو کرد.

آبگوشت , طرز تهیه دیزی , آموزش تهیه آبگوشت , طرز پخت آبگوشت

آموزش پخت آبگوشت,طرز تهیه دیزی,آبگوشت

آبگوشت

آبگوشت نیز همچون قورمه سبزی و قیمه از غذاهای محبوب ایرانی ها می باشد و معمولا زیاد استفاده می شود. سعی کنید این غذای محبوب ایرانی را با صبر و حوصله تهیه کنید و همچنین به صورت دسته جمعی و در کنار خانواده خود میل کنید.

آبگوشت , طرز تهیه دیزی , آموزش تهیه آبگوشت , طرز پخت آبگوشت

آموزش پخت و طرز تهیه آبگوشت ایرانی یا دیزی خوشمزه

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*