خانه » آشپزی » روش پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوش طعم

روش پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوش طعم

روش پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوش طعم

میرزا قاسمی رشتی گیلانی شمالی , طرز تهیه میرزا قاسمی , روش پخت میرزا قاسمی

آموزش رایگان آشپزی و طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوش طعم

روش تهیه میرزا قاسمی شمالی , طرز پخت میرزا قاسمی رشتی گیلانی , ldvch rhsld

مواد لازم میرزا قاسمی

بادنجان ==» سه عدد
گوجه فرنگی ==» ۴۰۰ گرم
گردو آسیاب ‌کرده ==» یک پیمانه
نمک ==» به مقدار لازم
تخم‌ مرغ ==» دو عدد
سیرداغ ==» سه قاشق غذاخوری
سیر ==» دو حبه
آب ==» یک لیوان
کره ==» 100 گرم
زردچوبه و فلفل ==» به مقدار لازم

آموزش دیزی , طرز تهیه آبگوشت , عکس آبگوشت , دیزی ایرانی

میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

برای تهیه میرزا قاسمی در ابتدا بادمجان ها را کباب پز می کنیم و سپس آنها را ساتوری می کنیم و به همراه آب و سیر می گذاریم تا بپزند بعد گردوها را تفت می دهیم و به بادمجان ها اضافه می کنیم و می گذاریم تا بادمجان ها و گردو ها روغن بیندازند.

بعد از آن گوجه ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و با کره شروع به تفت دادن می کنیم و سیر داغ را هم به آن اضافه می کنیم و ادویه ها نیز به آن ها اضافه می کنیم سپس این موادمان را به بادمجان ها اضافه کرده و زسر شعله را ملایم می کنیم تا بادمجان ها و گوجه ها له شوند. تخم مرغ را به صورت نیمرو درست می کنیم و وقتی میرزا قاسمی آماده شده روی آن قرار می دهیم و سپس می توانیم آن را در ظرف مناسبی قرار دهیم و به شکل زیبا تزیین کنیم و آن را سرو کنیم.

آموزش آسان کوفته تبریزی , طرز تهیه کوفته تبریزی , ;,tji jfvdcd

طرز تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی

این غذا یکی از غذاهای گیلانی می باشد که در شمال کشور طرفداران زیادی نیز دارد. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه ابداع شد.

روش تهیه میرزا قاسمی شمالی , طرز پخت میرزا قاسمی رشتی گیلانی , ldvch rhsld

میرزا قاسمی,روش تهیه میرزا قاسمی,میرزا قاسمی شمالی

نکات تهیه میرزا قاسمی

میرزا قاسمی را می توانیم به همرا اشپل ماهی سرو کنید که با این کار این غذا خوشمزه تر می شود.
– می توانیم تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنند و آنها را هم می زنند سپس روی میرزا قاسمی می ریزند و اجازه می دهند تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.
– برخی میرزا قاسمی بوسیله کدو درست می کنند که در اینجا بجای بادمجان از کدو استفاده می کنند به این شکل که کدو ها را پوست می گیرند و سپس آنها می پزنند و له می کنند.
– برای پوست گرفتن سیر می توانیم آنها را در آب سرد خیس کنیم تا پوستش راحتر جدا شود.

روش تهیه میرزا قاسمی شمالی , طرز پخت میرزا قاسمی رشتی گیلانی , ldvch rhsld

روش پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی خوش طعم

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*