خانه » آشپزی » آموزش طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم با سبزیجات و قارچ

آموزش طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم با سبزیجات و قارچ

آموزش طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم با سبزیجات و قارچ

سوپ شیر سبزیجات , طرز تهیه سوپ شیر , آموزش سوپ شیر با قارچ

آموزش کامل آشپزی و طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم به همراه سبزیجات و قارچ

آموزش تهیه سوپ شیر , سوپ شیر سبزیجات , طرز پخت سوپ شیر با قارچ

مواد لازم سوپ شیر

شیر ==» نصف لیتر
مرغ ==» نصف سینه
ذرت آپ بز ==» نصف پیمانه
خامه ==» دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ==» یک عدد
پیاز ==» یک عدد
هویج ==» سه عدد
جو ==» یک پیمانه
قارچ ==» چهار عدد
جعفری خرد کرده ==» به مقدار لازم
نمک و فلفل و آویشن ==» به مقدار لازم
آبلیمو ==» به مقدار لازم

سوپ سالمون , طرز تهیه سوپ سالمون , آموزش سوپ سالمون با ماهی

سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر

در ابتدا جو را خیس می کنیم بعد مرغ را خرد می کنیم و سپس پایز را خرد می کنیم بعد جو را به همراه آب روی شعله قرار می دهیم و مرغ و پیاز را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بپزنند بعد اینکه وادمان یخته شدند فلفل دلمه و هویج را که از قبل خرد کرده ایم را به آن اضافه می کنیم.

بعد از اینکه حدود 3 تا 4 ساعت روی حرارت قرار گرفت و خوب جا اوفتاد سپس شیر را به آن اضافه می کنیم و بعد هم جعفری و قارچ را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا غذا یکی دو چوش بزند و بعد خامه را به ان اضافه می کنیم آماده سرو کردن شود و در انتها کمی آبلیمو به آن اضافه می کنیم. این سوپ شیر حدودا مناسب 6 نفر می باشد.

آموزش آسان سوپ پیازچه , طرز تهیه سوپ پیازچه , سوپ پیازچه با شیر

طرز تهیه سوپ شیر

نکات تهیه سوپ شیر

– برخی برای غلیظ و یکدست شدن سوپ قبل از پخت شدن کامل مواد که در سوپ شیر معمولا قبل از اینکه شیر را به دیگر مواد اضافه کنند نصفی از مواد را یا همه آن را داخل میکسر می ریزند و دوباره داخل سوپ برمی گردانند و مراحل بعدی پخت را ادامه می دهند.

– بعد از اینکه خامه را سوپ اضافه کردیم توجه داشته باشید که سوپ نجوشد.

– برخی برای تزیین این سوپ از خامه و جعفری استفاده می کنند.

آموزش تهیه سوپ شیر , سوپ شیر سبزیجات , طرز پخت سوپ شیر با قارچ

آموزش طرز تهیه سوپ شیر خوش طعم با سبزیجات و قارچ

یک نظر

  1. ممنون از آموزش هایی که قرار می دهید

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*