خانه » آشپزی » آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه به همراه شوید

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه به همراه شوید

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه به همراه شوید

شوید پلو با ماهیچه , طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه , باقالا پلو با ماهیچه

آموزش کامل آشپزی طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه خوش طعم به همراه شوید

شوید باقالی با ماهیچه , باقالی پلو با ماهیچه , آموزش تهیه باقالا پلو با ماهیچه

مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه

باقالا پاک شده ==» سه پیمانه
برنج ==» چهار پیمانه
شوید ==» دو پیمانه
روغن ==» به میزان لازم
نمک و ادویه ==» به میزان لازم
ماهیچه گوسفندی ==» نیم کیلو
زعفران دم کرده ==» نصف استکان
پیاز ==» دو عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ==» یک قاشق غذاخوری

این مواد حدودا برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه برای 4 تا 7 نفر می باشد.

سبزی پلو با ماهی , طرز تهیه سبزی پلو با ماهی , عکس سبزی پلو با ماهی عید نوروز

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه به همراه شوید

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

برای طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در ابتدا برنج را با آب و دو قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم بعد گوشت در اندازه های نسبتا بزرگ خرد می کنیم و به همراه پیاز و مقداری آب روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب به جوش آید بعد کف روی گوشت را برمی داربم و شعله را متوسط می کنیم و اجاز می دهیم که گوشت پخته شود که حدودا 2 ساعت زمان لازم دارد.

سپس قابلمه مناسبی را تا نصف آب می کنیم و می گذاریم روی شعله بعد از چوش آمدن آب روی برنج را خالی می کنیم و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و هم می زنیم یک کم شعله را کم تر می کنیم . مراقب هستیم تا برنج سر نرود و کف روی برنج را می گیریم و حدود 10 دقیقه اجازه می دهیم تا چوش بخورد.

بعد باقالا را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا باقالا و برنج را هم مخلوط شوند بعد از اینکه به چوش آمدن آن ها را آبکش می کنیم بعد ظرف مناسبی را برمی داریم و مقداری روغن ته آن می ریزیم تا داغ شود بعد مقداری از ترکیب برنج و باقالا را می ریزیم بعد مقداری شوید را که از قبل شستیم و خرد کردیم را روی آن می ریزیم این کار را تا چند لایه انجام می دهیم بعد مقداری روغن به هماره یک استکان آب و مقداری زعفران روی برنج می دهیم و زیر شعله را کم می کنیم و آن را دم می کنیم.

آموزش پخت آلبالو پلو با مرغ , طرز تهیه آلبالو پلو , Hgfhg, \g,

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

بعد از اینکه گوشت پخته شد آن از داخل آب گوشت که حدودا یک با دو لیوان می باشد خارج می کنیم مقداری نمک به آن می زنیم تا مزه دار شود و بعد آب گوشت را صاف می کنیم سپس یک عدد پیاز را به صورت خلالی خرد می کنیم و داخل ظرف مناسبی سرخ می کنیم تا طلایی شود و مقدار زردجوبه به آن اضافه کنیم. سپس رب گوجه را داخل آن می ریزیم بعد گوشت را به آن ها اضافه می کنیم و دو طرف آن ها را سرخ می کنیم.

سپس مقداری زعفران داخل آن ها می ریزیم و نمک و ادویه آن را اندازه می کنیم بعد آب گوشت را به آن اضافه می کنیم بدون اینکه درب ظرف بگذاریم روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا زمانی که آب گوشت تمام شود. بعد از اینکه برنج دم کشید و پخت مقداری روغن داغ روی آن می دهیم بعد ظرف مناسبی را مانند یک دیس بر می داریم و مقداری از باقالا پلو را داخل آن می ریزیم و گوشت را روی آن قرار می دهیم و دوباره مقداری برنج روی آن می ریزیم و بعد باقالی پلو با ماهیچه را سرو می کنیم.

آموزش لوبیا پلو با گوشت,طرز تهیه لوبیا پلو,g,fdh \g,

باقالی پلو با ماهیچه

نکات تهیه باقالی پلو با ماهیچه

– ته قابلمه را می توانیم ته دیگ دلخواه مثل نان یا سیب زمینی قرار دهیم.
– اگر باقلا داخل فریزر باشد آن را از نیم ساعت قبل از فریزر خارج می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا یخ آن آب شود.
– این دستور تهیه باقالی پلو با ماهیچه برای باقالا تازه می باشد.
– می توانیم زغفران را با تمام برنج و باقالا ترکیب نکنیم و در آخر با مقداری از آن ها ترکیب کنیم و روی برنج بدهیم.
– اگر گوشت داخل زودپز پخته شود زمان کم تری برای پخت آن لازم است.
– می توانیم بعد از اینکه برنج و باقالا را آبکش کردیم شوید را با آنها ترکیب کنیم و بعد داخل قابلمه بریزیم.

شوید باقالی با ماهیچه , باقالی پلو با ماهیچه , آموزش تهیه باقالا پلو با ماهیچه

آموزش کامل طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه به همراه شوید

پاسخ دادن

نکات : آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*